“aviones veloces que viajan al sur”

Un amic ha començat aquesta setmana un viatge. No se si “començar” es la paraula més adient perquè jo crec que aquest viatge va començar realment fa mesos, anys, quan, motivat per un somni, va decidir reorientar la seua professió (enginyer informàtic) i dedicar-se a allò que realment li agrada, la fotografia de paisatge.

Parlàvem, abans de marxar, d’on aniria, quins paisatges volia fotografiar, quines fotografies intentaria fer . Em contava que havia obert un blog amb el nom de “Mi aventura kiwi” i des d’allí, a mode de “cuaderno de bitácora, donde contaré mi experiencia en las antípodas, publicando también algunas fotografías del viaje”, m’explicava que, al mateix blog, havia posat a la venda algunes de les seues fotografies (a preus reduïts) de les muntanyes de la Terreta per poder obtindre una mica de finançament.

Escoltant-lo parlar del cost i de la idea que havia tingut per intentar ajudar-se amb el viatge, t’adones que difícil es dedicar-se a certes disciplines i que mitjançant els mecenatges o micro-mecenatges hi ha molts emprenedors que hui poden traure avant els seus projectes o completar la seua formació, i no sols a la música on crec que estem més acostumats a veure-ho.

No deixa d’impressionar-me quan algú avança per fer realitat allò que vol. M’encanta eixa capacitat de somiar i fer realitat el que es somia. Com tots els viatgers, en el sentit més ampli de la paraula, Fernando Prieto, va perseguint la seua Itaca personal i, com alguna vegada hem parlat, al camí, Nova Zelanda, és una etapa mes perquè, a la fi, tenint somnis que perseguir, tan sols ens queda esperar “Sueños lentos y aviones veloces que viajan al Sur”.

Anuncios

2 comentarios en ““aviones veloces que viajan al sur”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s